Darkstar , przez wielu krytykowany . Na pewnym forum jest "wojna" tzn. co lepsze darkstar czy speed deamons ?(jakoś tak )
Tutaj opiszę darkstara.
Cena darkstar : 199 zł. Cena zadowalająca jak na taką deske.
grip : Chipsy robią się po 1 miechu , to chyba 1 z minusów.
Trucki : wytrzymałe , lekkie. Czyli takie jak powinny być trucki.
Kółka : Jak uczyłem się ollie to nic się z nimi nie działo.
Łożyska : Dla początkujących nie polecam zbytnio jakiś dobrych,szybkich. Małe prędkości w darkstarze są odpowiednie.
Blat : Wytrzymał mi 2 wpadki pod koła ( samochodu )
Jakich tricków się nauczyłem ? Ollie, kickflip , nollie , pop,
Deska mi się rozwaliła , trzymała 1 rok.
Troszkę to nie przypomina opisu ale co tam.
Spoko art ale troche mało informacji. Przenoszę z działu sprzęt do Artykuły
Darkstar tymi kompletami zniechęca ludzi do swoich produktow. Np. blat darkstara kosztuje 199zl tyle samo co komplet ale ten deck za 199zł to deck Almosta z logo darkstara żuca nam sie w oczy technika klejenia resin7 podobnie jest z kolami jak wiadomo darkstar ma kola po 89zl i sa jednymi z najlepszych kół a te w komplecie to złomy, darkstar slynie z kół to ondnich zaczol kariere z sb. Więc jak widać darkstar kompletny chyba nie jest robiony przez darkstara tylko jest zamowiony u kogos innego gdzie daja znaczki darka. A tom wojne na innym forum zapoczątkowalem ja MS_Skate i mialem racje że sd lepszy, bo to normalne.
Ostatnio edytowany przez Michu (2010-11-13 12:47:08)
^UP
Te komplety są słabsze niż poszczególne części i ludzie się pytają czy lepszy komplet czy lepiej składać. A z Almostami jest tak samo bo te Tensory z kompletu to inne niż np. te za 180 zł a ludzie myślą że to połączenie części i to w tańszej cenie ^^
U almosta to ok te almosty to inna seria nie ta z sliderami poprostu.